Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in zowel de gezondheidszorg als de zakelijke dienstverlening ben ik in 2004 gestart met mijn praktijk voor Yon-Ka huidverzorging en Ayurvedisch consult en therapie; Een vroegere passie verwezenlijkt.

In mijn behandelingen staat het gebruik van natuurlijke materialen en ingrediënten centraal, waarbij ik werk vanuit een holistische visie. De Ayurvedische filosofie en bijbehorende (massage)behandelingen vormen een waardevolle aanvulling op het aanbod van de Yon-Ka en Belnatur gezichtsbehandelingen in de praktijk.

 

Door mijn medische achtergrond als verpleegkundige heb ik een uitgebreide kennis van de huid en eventuele gezondheidsklachten. In afstemming met de klant geef ik advies op het gebied van huidproblemen, maar, indien nodig en gewenst, ook op het gebied van voeding en leefstijl. Daarbij vind ik het zeer belangrijk om bij mijn eigen expertise en bevoegdheid te blijven, en verwijs, waar nodig, door naar huisarts, diëtist, fysiotherapeut, Ayurvedisch arts,  natuurgeneeskundige of acupuncturist.

 

In mijn praktijk ontvang ik klanten van alle leeftijden. Van jong tot oud, de huid van iedere leeftijdsgroep heeft specifieke aandacht nodig. Graag help ik met het integreren van de huidverzorging in een alledaags en realistisch leefpatroon. Het loont echt om je huid goed te verzorgen daar ook goed aandacht aan te besteden. Sommige mensen zijn gezegend met een genetisch probleemloze huid. Maar ook mensen met meer huidproblemen kunnen door een goede verzorging hun huid er optimaal uit laten zien.

 

Ik werk al jaren met volle tevredenheid met het Franse merk Yon-Ka en het Spaanse merk Belnatur. Deze merken bieden een hoogwaardige verzorging van de huid, met bovendien een heerlijke geur. Maar mocht ik voor de individuele huid toch de behandeling met een ander merk geschikter achten, dan zal ik dat ook adviseren, al of niet in combinatie met producten uit de salon.

 

 

 

      

 

 

 

^ Naar boven