SKIN-RESTYLER

Mesotherapie, anti-aging en huidverbetering.

Anti-aging behandeling die het natuurlijk herstellend

vermogen van de huid activeert en huidveroudering van binnenuit aanpakt zonder injecties of Botox.

Kuurbehandeling uitsluitend na uitgebreide huidanalyse en persoonlijk advies.

Tijdsduur: ± 60 - 90 minuten per keer
Prijs: vanaf € 1095,- per kuur van 8 behandelingen

Skin-Restyler; Mesotherapie, anti-aging en huid verbetering

 

De Skin-Restyler is een zeer geavanceerd huidverbeteringsapparaat en is ontwikkeld met subsidie van de Nederlandse overheid.
De Skin-Restyler stimuleert de eigenschap van de huid om zichzelf te vernieuwen en gebruikt geen naalden, injecties met synthetische stoffen of andere huiddoorborende technieken. Het gaat om een natuurlijke methode voor huidverbetering.

Door middel van biostromen, stimuleert de Skin-Restyler de productie van collageen en elastine, die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen. Daarnaast verhoogt de Skin-Restyler de celstofwisseling, verbetert de doorbloeding en de vochthuishouding van de huid.

De Skin-Restyler heeft als bijzonderheid, dat tijdens de behandeling natuurlijke en zuivere vitaminen in de huid worden ingebracht en opgenomen. Die zijn beslist nodig om de huid in staat te stellen zich te vernieuwen.

Door de behandelingen wordt de kleur, souplesse, stevigheid en structuur van de huid zichtbaar verbeterd. In de loop van de kuur vervagen kleine rimpels en fijne lijntjes en worden diepere rimpels minder zichtbaar. De huid wordt gezonder en krijgt een natuurlijke uitstraling. De behandelingen zijn pijnloos en worden als aangenaam en ontspannend ervaren.

De behandeling
Een enkele Skin-Restyler anti-aging behandeling geeft al een zichtbaar en voelbaar resultaat. Maar dat is niet voldoende om uw huid voor langere tijd te verbeteren. Uw huid heeft tijd nodig om zich werkelijk te verbeteren. Daarom zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, waarbij de huid steeds meer gestimuleerd wordt tot verder herstel. Afhankelijk van de conditie van uw huid wordt een kuur van 6 tot 8 behandelingen gegeven, die tussen de één en anderhalf uur duren.

Welke resultaten kunt u verwachten?
Roken, genetische bepaling, hormoonhuishouding, stress, veel zonnen en leeftijd zijn van grote invloed op de conditie van de huid en de resultaten die met de Skin-Restyler anti-aging behandeling kunnen worden bereikt. Elke huid is anders en het eindresultaat varieert daardoor van persoon tot persoon. Over het algemeen voelt de huid na elke behandeling steviger, gladder en levendiger aan. Gemiddeld duurt het 4 weken, voordat uw huid zich zichtbaar begint te verbeteren. Bij elke behandeling krijgt de huid een 'boost' en worden de resultaten steeds beter.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

DE HUID ONDER DE MICROSCOOP

 

^ Naar boven